Beste Oldtimer vrienden,

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren wij voor de veertiende keer een toertocht voor oldtimer tractoren vanuit Oosterstreek (zuid oost Friesland). De route van ca. 50 km zal gereden worden door bosrijke omgeving van "Het Drents Friesewold" en aan liggende dorpen.

Het evenement wordt net als vorig jaar georganiseerd vanaf het Schoolplein te Oosterstreek. Gezien het schoolplein niet alle tractoren een parkeerplaats kan bieden, gebruiken we ook een deel van de aanliggende Schoolstraat. Materieel wat niet zal mee gaan rijden tijdens de toertocht, verzoeken wij te parkeren op de parkeerstrook langs het sportveld, verderop in de Schoolstraat

Om half 10 morgens staat de koffie klaar in ons Dorpshuis en kunnen de deelnemers zich inschrijven bij de organisatie. Om half elf zal de toertocht van start gaan door een bosrijke omgeving en aanliggende dorpen. Onderweg zal een pauze worden ingelast met een lunch. De tocht zal eindigen op het Schoolplein, waar de dag zal worden afgesloten met een drankje. Het inschrijfgeld bedraagt 12 euro voor volwassenen, kinderen betalen 8 euro, hiervoor zal de koffie en lunch worden verzorgd, ook kan men rekenen op een aandenken.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via onderstaand adres of bezoek onze website www.toertochtoosterstreek.nl.

Met vriendelijke groet, Jeroen van Helden  06-10912230 en Johan Nieuwenhuis Westvierdeparten 10 8391XS Noordwolde  (na 16.30 uur) toertochtoosterstreek@hotmail.com. (digitale opgave via de mail heeft onze voorkeur) 


Aandachtspunten: -De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade voor, tijdens of na de rit. -Iedere bestuurder zal zijn eigen voertuig (WA) verzekerd moeten hebben. -Iedere bestuurder zal in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs. -Iedere bestuurder rijdt op eigen risico mee en is verantwoordelijk voor zijn eigen voertuig en de veiligheid van bijrijders. -Mocht u verhindert zijn door wat voor reden dan ook laat het ons alstublieft weten. -Niet aangemelde rijders en of bijrijders lopen de kans aandenken en lunch mis te lopen.


Hebben jullie foto's of filmpjes gemaakt? stuur ze dan naar www.toertochtoosterstreek@hotmail.com dan zorgen wij dat ze op de website komen! 

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Helden en Johan Nieuwenhuis

Heeft u foto's en/of film materiaal? Stuurt u dan even een mailtje met foto's of film naar www.toertochtoosterstreek.nl