Beste Oldtimer vrienden,

Op zaterdag 22 juni 2019 hebben wij voor de veertiende keer een toertocht voor oldtimer tractoren vanuit Oosterstreek (zuid oost Friesland) georganiseerd. De route van ca. 50 km is gereden door de bosrijke omgeving van "Het Drents Friesewold" en aan liggende dorpen.

Het evenement werdt net als vorig jaar georganiseerd vanaf het Schoolplein te Oosterstreek. 

Wellicht heeft u leuke foto's of filmpjes gemaakt, wij ontvangen ze dan graag om ze op onze website te zetten
Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via onderstaand adres of bezoek onze website www.toertochtoosterstreek.nl.

Met vriendelijke groet, Jeroen van Helden  06-10912230 en Johan Nieuwenhuis Westvierdeparten 10 8391XS Noordwolde  (na 16.30 uur) toertochtoosterstreek@hotmail.com. (digitale opgave via de mail heeft onze voorkeur) 


Aandachtspunten: -De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade voor, tijdens of na de rit. -Iedere bestuurder zal zijn eigen voertuig (WA) verzekerd moeten hebben. -Iedere bestuurder zal in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs. -Iedere bestuurder rijdt op eigen risico mee en is verantwoordelijk voor zijn eigen voertuig en de veiligheid van bijrijders. -Mocht u verhindert zijn door wat voor reden dan ook laat het ons alstublieft weten. -Niet aangemelde rijders en of bijrijders lopen de kans aandenken en lunch mis te lopen.


Hebben jullie foto's of filmpjes gemaakt? stuur ze dan naar www.toertochtoosterstreek@hotmail.com dan zorgen wij dat ze op de website komen! 

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Helden en Johan Nieuwenhuis

Heeft u foto's en/of film materiaal? Stuurt u dan even een mailtje met foto's of film naar www.toertochtoosterstreek.nl